Здравейте приятели,
ние сме фирма ”Ампер 92” ЕООД и се занимаваме с търговия на едро и дребно на голямо разнообразие от промишлени стоки (строителни и електро материали, ВиК материали, инструменти, домашни потреби, автомобилни и велосипедни аксесоари). В онлайн магазинът ни Amp92.eu сме подбрали най-интересните и атрактивни артикули от нашите рафтове.

Ето я и нашата история от самото начало.

През 2005г. е дадено началото на фирменият ни бизнес в гр. Казанлък. За една година бяха отворени три магазина, като основната дейност е търговията с Инструменти, ВиК, Железария и Домашни потреби.

През 2007г. магазините са обединени и преместени в гр.Ямбол, ул.Преслав № 105А (Срещу Читалище Зора), като вече предлагаме и Крепежни елементи, Голямо разнообразие от Ел. Материали и резервни части.


През 2012г. към асортимента са прибавени Автомобилни аксесоари и Велосипедни части. След ремонт и разширяване предлагаме и строителни материали.

През 2015г. е открит вторият ни магазин в гр.Ямбол, ул.Енос №2 , съчетаващ всички предлагани от нас стоки.


През 2018г.  е създаден онлайн магазинът ни Amp92.eu, като в него ви предлагаме най-атрактивните и интересни артикули от нашите рафтове.